Снимка PexelsИзточник Овен Понякога е доста трудно да бъдат разпознати новите

...
Снимка PexelsИзточник Овен Понякога е доста трудно да бъдат разпознати новите
Коментари Харесай

Успешен ден за скорпиона, неочакван късмет за Телеца

Снимка Pexels

Източник 

Овен
Понякога е много мъчно да бъдат разпознати новите хрумвания, изключително в дни като днешния, когато ще мислите за хубавите вести, чути от някого. Не би трябвало да се страхувате - елементарно ще съумеете да поддържате гората, които обичате, и освен това да впечатлите тези, на които се възхищавате. Обърнете внимание на позитивното влияние – това е знак, който Ви демонстрира пътя към нов метод на мислене. Хората, които са към Вас прелестно знаят, че сте способни на повече от това, което може да се види на пръв взор. Така че им повярвайте, в случай че споделят, че сте способни да поместите планина... 
 
Телец
Може да не започнете с нужния възторг сутринта, само че с напредването на деня, настроението ви ще се увеличи. Днес даже може да имате непредвиден шанс, което мощно ще ви изненада.

Близнаци
През целия ден Вашият обичан човек ще се майтапи с Вас, и то по много афектиран метод. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки дори и наслаждение, или почтено да му признаете, че подобен тип другарство не Ви е по усета. Най добре е, да не довеждате обстановката до краен лимит.

Рак
Уредете си за през днешния ден сантиментална среща със своя обичан човек, в някое красиво и уюрно местенце. Нека Вашата среща премине сантиментално, топло и радостно.... Съвсем като при започване на Вашата обич. Или тази среща ще стане нейно начало?...

Лъв
За Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде доста комплицирано, да се реши на някакво обезверено деяние. Само че в случай че не се реши, всички Ваши връзки могат да станат на пух и прахуляк, за което сте напълно наясно и Вие и той. Това значи, че най-оптималното деяние за Вас е, да пандизите очи и да скочите дружно в ледената вода на събитията.

Дева
Може би планирате колекция в дома си, а в случай че още не сте почнали, е време да се захванете. Не е наложително да подготвите храна за цялостен квартал. Ако желаете, може да позвъните на няколко души от Вашите познати и да им предложите да се облекат в розово и зелено и да Ви навестят довечера, с цел да си устроите празника с хавайска пица и пунш в хола. А може и да извършите всякакво друго предложение, стига то да Ви се коства задоволително.

Везни
Днес ще бъдете уверени в силите си, само че и настойчиви в своите мисли. Има възможност да предприемете малко пътешестване, обвързвано с сантиментални връзки. Днес е прекрасен ден за хората на умствения труд, а и прелестно време за решение на парични въпроси. По начало сте деен участник в публичния живот и постоянно намирате решение в комплицирани обстановки. И през днешния ден, в случай че се случи нещо, надали ще седите със скръстени ръце и ще се вайкате.

Скорпион
Може да бъдете уверени, че Ви следва един сполучлив ден. Ще постигнете своето, понякога ловко лавирайки сред Сцила и Харибда. Въпросът тук не опира в това, до какъв брой Ви върви, а до демонстрация на персонални качества. Това значи, че имате всички учредения да се гордеете със себе си. Вашите заслуги ще бъдат видяни и може да се възползвате от случая, с цел да поискате покачване на заплатата. Вечерта е допустимо да получите значимо уведомление. Ще Ви се стори, че незабавно би трябвало да вземете решение, само че е по-добре да почакате до идната заран. След като се успокоите, ще можете по-добре да видите скритите благоприятни условия и уловки.

Стрелец
Животът е в разгара си! Понякога си позволявате да стигнете до много крайни неща, само че като се има поради Вашата импулсивност, просто е учудващо, че не сте стигнали по-нататък. Дошло е време да седнете и креативен да методите към обикновено обмисляне на естествен и постоянен бюджет, към който бихте могли да се придържате. Хайде прекратете с хихикането! Може да извършите това. Освен това, не се ли пробвате да отделите нещичко за почивката през лятото?

Козирог
Препоръката на звездите за този ден е, да бъдете сдържани в изявленията си. Днес ще сте склонни към безапелационни съждения и малко ще Ви е грижа, ще са признати ли те, и ще бъдат ли приятни за заобикалящите. Споровете ще пораждат поради същински дреболии, само че може да се трансфорат в съществени спорове, в случай че не деянията успокоение и миролюбие. Денят не е подобаващ за разлъка със солидна сума пари, и по тази причина е по-добре да отложите огромните придобивки. Не са изключени и дарове – включително и скъпи, които вероятно доста ще Ви зарадват.

Водолей
Днес за следващ път ще се убедите, че дори и от най-безизходната обстановка постоянно има излаз, като напълно не е наложително той да е най-неприятен. Много е значимо да го намерите, а и да съумеете вярно да го употребявате! Успехът във Вашия персонален живот през днешния ден ще зависи единствено от Вас.

Риби
Звездите Ви приканват към успокоение и съдействие, вдъхновявайки всички и всеки за подписване на помирение, а и към приемане или поднасяне на извинения. Ако от дълго време чувствате потребност да прекратите пререканията сред своите близки, бъдете уверени, че можете да извършите това, даже и без да полагате старания. Тъй като Вашят знак е прочут с изключително сензитивните си антенки, Вие сте основн водач измежду всички, които биха се заели да извършват тази служба.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР